TINES OG HUGPIBER

Tines og hugpiber til luftningsarbejde under græstæppet. Alle former for Solid Tines, Cross Tines, Hugpiber m.m. i de gængse kvalitetsmærker.

Benyt søgefunktionen

 

Kan monteres på:

Variant Type:

Montering Ø:

Udvendig diameter Ø:

Indvendig diameter Ø:

Længde:

1 2 3 4 5 6

Benyt filteret
Finde det ønskede produkt

Kan monteres på:

Variant Type:

Montering Ø - mobil

Udvendig diameter Ø:

Indvendig diameter Ø:

Længde:

TINES OG HUGPIBER


PHOENIX TINES

CTI Phoenix-teknologi tilbyder mange bemærkelsesværdige fordele ved luftningsprocessen. Tidligere skulle du vælge mellem en lang levetid med hård Carbid spids, eller et rent effektivt cut med en standard varmebehandlet Tine eller Core. Phoenix leverer det rene cut og den længere levetid i en og samme Tine eller Core, samt større modstand mod rust, hvilket også forlænger levetiden. Phoenix Tines giver stor forbedring i forholdet mellem omkostninger og levetid.

SOLID L-SHAPED TINES

Alle ‘L’ tænder er lavet af 4140 legeret stål og varme behandlet efter optimale industristandarder.

SOLID ROUND TINES

Er lavet af 4140 legeret stål og designet til at give den længst mulige levetid til en fordelagtig pris. Det individuelle design af hver Tine er et resultat af mange års tests og feedback fra kunder.

TALON TINES ( Cross Tines )

Vores Talon-tænder er designet til at maksimere overfladearealet og minimere plantetraumer for at give den optimale udveksling af ilt, gasser og vand. Der er så lidt forstyrrelse på green, at det er muligt at genoptage spillet umiddelbart efter en luftning med ingen, eller meget lidt påvirkning på puttningen. Handlingen ‘rodskæring’ fremmer rodforgreningen for en stærkere og sundere rodmasse.

VENT TINES ( Bajonet eller Slice Tines )

Vores Vent Tines er et modificeret Talon-design, hvor prikhullet forbliver åben og fortsætter med at ilte, udskille gasser og vand. Vent Tines giver enestående plante respirationsfordele i op til tre uger. Fremmer dræningseffekten og er effektiv som præ-prikning før eftersåning, pga den minimale forstyrrelse i overfladen Genoptag spillet straks efter en luftning med ringe eller ingen indflydelse på puttningen.

CTI CORING TINES

CTI er den første til at bruge 4140 solidt stållegeret stål som standard til deres hugpiber – en langt stærkere og mere holdbart option end rørformet stål. Fremstilling af Tines i massivt materiale er en dyrere løsning, men gør det muligt at tilføje ekstra materiale på slidpunkter for ekstra styrke og levetid. CTI har en ny serie med top-eject-hugpiber produceret efter disse principper.

DEEP CORING TINES (Passer til; Redexim, Toro SR, Wiedennman)

Forbedret Hugpibe til Deep Coring. Ved at bruge et enkelt stykke massivt 4140-legeret stål – i modsætning til andre virksomheder, der konstruerer tænder i et todelt design med et skaft og et hult rør. Solid 4140 stållegering er et stærkere og mere holdbart valg sammenlignet med den hule 4130 udgave. Alle Deep Tines findes også i Phoenix-optioner.