KNIVE, UNDERKNIVE OG CYLINDRE

Vi har et stort udvalg af knive, underknive og cylindre.

Benyt søgefunktionen

 

Benyt filteret

Kan monteres på:

Variant Type:

Montering Ø:

Modelbetegnelse:

Antal huller:

Fra mm.:

Længde:

1 2 3 4 5

Benyt filteret
Find det ønskede produkt

Kan monteres på:

Variant Type:

Montering Ø - mobil

Modelbetegnelse:

Antal huller:

Fra mm.:

Længde:

1 2 3 4 5

UNDERKNIVE

Vi tilbyder to serier af underknive:
  • en fremragende standard underknivsserie
  • og en premium Phoenix-serie for dem der ønsker enestående hårdhed og holdbarhed.

Vores standard serie er et vidunderligt produkt med en uovertruffen pris kontra ydelsesprofil. Kort sagt, værdi. Produktionsprocessen er optimeret, så vi kan tilbyde vores standardserie, en top kvalitets underkniv til en god pris. Men for dem, der kræver det ultimative inden for holdbarhed, hårdhed og lang levetid, har vi vores Phoenix-serie.
Phoenix-knive har meget præcise tolerancer. Phoenix underknive er lavet af en ny, superhærdet legering og er en ”Gamechanger”, uden sidestykke, indenfor den Grønne sektor. – Ja, vi inviterer til sammenligninger! Phoenix-knive giver et snit og en levetidsprofil, der er det bedste, der kan leveres nogen steder i industrien. De er konstrueret ud i et stykke stål, så der ikke er nogen carbid platter eller legeringer, der er indsat eller pålagt, som kan falde af, eller slides uens.
Phoenix-knive er specielt designet for at reducere modstand og forhindre skalpering. Phoenix underknive kan klare flere slibecyklusser end nogen anden aktuelt tilgængelig underkniv. Denne teknologi er ikke den simpleste og billigste produktionsform, så Phoenix-knive har et premium-prisniveau. Men hvis man lægger den meget lange levetid og de fremragende klippeegenskaber sammen, som Phoenix-serien giver, får man et fantastisk ”Value for money” køb.