Hvem er maskinmægler.dk

Boye Thomsen har siden 1986 beskæftiget sig med salg og service af maskiner og udstyr til bæredygtig mekanisk pleje til den Grønne Sektor – de sidste over 20 år specifikt salg til Golf og Grounds-segmentet.

 • Fra 2003-2011 – Salgschef hos SC-Svend Carlsen A/S – den danske Toro distributør
 • Fra 2011-2019 – Salgschef hos Svenningsens – den danske Jacobsen distributør samt importør af de fleste af de produkter som Maskinmægler.DK selv har importeret siden firmaets opstart 1-10.2019

Herved har Boye Thomsen opbygget en unik knowhow til maskiner, udstyr, reserve- og sliddele til vedligeholdelse af grønne arealer.

Sammen med sit team har Maskinmægler.dk allerede mere end 30 års erfaring på bagen og har vist at kvalitet, service og tillid er vigtigt for at blive taget seriøst i branchen.

Vi tager nemlig godt udstyr seriøst hos Maskinmægler.dk

Se hele historien nedenfor


 • Indehaver og stifterBoye Thomsen

  Boye Thomsen
 • 1986Boye Thomsen startede hos Broch Maskinhandel i 1986

  Boye Thomsen har siden 1986 arbejdet med salg, virksomhedsøkonomi og markedsføring. Boye Thomsen startede hos Broch Maskinhandel i 1986, hvor han solgte Have & Parkmaskiner til kirkegårde, boligselskaber, kommuner, anlægsgartnere og private. Her fik han også ansvaret for opbygning af både reservedelslager og serviceværksted med udkørende montører.
 • 2003I en årrække var Boye direktør for ABC Have & Park/ABC Udlejning

  I en årrække var Boye direktør for ABC Have & Park/ABC Udlejning indtil han i 2003 blev udnævnt til salgschef for Sc-Svend Carlsen A/S i Danmark. Hos Sc-Svend Carlsen A/S havde Boye Thomsen ansvaret for salg, indkøb og personaleledelse samt forretningsudvikling i Golf & Grounds segmentet i de forskellige afdelinger. Som salgschef arbejde Boye Thomsen dagligt med budgetter, kalkulation og udarbejdelse af tilbud.
 • 2011Salgschef

  I 2011 blev Boye Thomsen så ansat som salgschef Golf & Idrætsanlæg, Svenningsens Maskinforretning A/S.
 • 2019Maskinmægler.dk blev stiftet

  Maskinmægler.dk sælger maskiner og reservedele til vedligeholdelse af grønne arealer – det kan være sportsarenaer, golfbaner og rekreative områder. Maskinmægler.dk blev stiftet i 2019 af Boye Thomsen – og består i dag af flere nøglemedarbejdere med fokus på teknisk support og service.
 • Boye Thomsen har været vidt omkring i branchen

  Boye har opbygget en unik knowhow omkring maskiner og reservedele til vedligeholdelse af grønne arealer. Sammen med sit team har Maskinmægler.dk allerede mere end 30 års erfaring på bagen og har vist at kvalitet, service og tillid er vigtigt for at blive taget seriøst i branchen. Vi tager nemlig godt udstyr seriøst hos Maskinmægler.dk. Maskinmægler Bil

Vi er leverandører af:


Stort udvalg af maskiner
til grønne arealer